Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pěkný blog. Ať se daří.

0 0
možnosti
MS

Jen technický dotaz: Rozumím tomu dobře, že se třeba na úřadě spojíte přes IP telefonii s "přepisovačem řeči", pak předáte mobil úředníkovi, který do něj namluví svůj dotaz, nebo odpověď, a na displeji mobilu se vám to pak objeví v textové formě?

0 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak. Pouze se dvěma rozdíly. Nemám telefon (respektive mám ho už 8 let v šuplíku) a používám tablet. Druhý rozdíl je v tom, ze se přístroj nikomu nepředává, ale položí se třeba na stůl.

0 0
možnosti
Foto

To je vtipné. Také se občas divím co automat napíše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 7,51
  • Průměrná čtenost 789x
ORBI PONTES šíří osvětu v oblasti sluchového postižení.Pořádáme pravidelně na konci září festival Týden komunikace osob se sluchovým postižením.

Sluchové postižení (SP) je označováno WHO (Světová zdravotnická organizace) jako 2.nejtěžší ihned po mentálním postižení. Lidé jsou odtrženi od komunikace. SP je velmi variabilní a není možné si jej vyzkoušet. Podle výše ztráty sluchu jsou lidé neslyšící, nedoslýchaví, ohluchlí, hluchoslepí, máme uživatele kochleárních implantátů. Každý člověk má jiné nároky na komunikaci. Prelingválně neslyšící dávají přednost znakovému jazyku, nedoslýchaví a ohluchlí lidé simultánnímu přepisu.

S podporou Blog iDNES.cz
 

Seznam rubrik