Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a34n 81Š88i35k

8. 10. 2021 14:23

Na Vašem místě bych se poradil v obchodě, případně zkuste napsat přímo výrobci věcičky, na kterou uvádím níže odkaz. Koupil jsem si ji místo Sep-to boxu. Jde o poměrně levné řešení. Výrobek vypadá jako fleška, dáte ho přes usb port do televize. Nepotřebujete žádnou anténu, jen wifi. Automaticky se vám připojí k vaší wifi adrese. Touto cestou si z Internetu do tohoto výrobku můžete nainstalovat různé aplikace, např. YouTube, atd., včetně řady různých televizí. Zahraniční jsou skoro všechnyzpoplatněné, ale většina českých televizí, včetně archívu, ne. S titulky ale zkušenost nemám, to je dotaz nejlépe přímo na výrobce na jeho stránkách. Hezký den Odkaz na výrobek do různých obchodů: https://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=xiaomi+mi+tv+stick+eu

0 0
možnosti
VV

Sice jsem ten Stick nepochopil, ale Ale existuje sada ComPilot od firmy kterou neuvadim aby to nebyla reklama, jejiz jedna cast se spoji pres USB s televizi ci jinym zdrojem a prostrednictvim BlueTooth pak prenasi zvuk k dalkovemu ovladani sluchadel. A funguje to opravdu dobre, i s ruznymi telefony ktere maji rozhrani BlueTooth.

0 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 7,51
  • Průměrná čtenost 789x
ORBI PONTES šíří osvětu v oblasti sluchového postižení.Pořádáme pravidelně na konci září festival Týden komunikace osob se sluchovým postižením.

Sluchové postižení (SP) je označováno WHO (Světová zdravotnická organizace) jako 2.nejtěžší ihned po mentálním postižení. Lidé jsou odtrženi od komunikace. SP je velmi variabilní a není možné si jej vyzkoušet. Podle výše ztráty sluchu jsou lidé neslyšící, nedoslýchaví, ohluchlí, hluchoslepí, máme uživatele kochleárních implantátů. Každý člověk má jiné nároky na komunikaci. Prelingválně neslyšící dávají přednost znakovému jazyku, nedoslýchaví a ohluchlí lidé simultánnímu přepisu.

S podporou Blog iDNES.cz
 

Seznam rubrik